dijous, 22 de novembre del 2012

Alba Leal entrenadora Bàsquet Femení Calamot

ENTREVISTA A L'ENTRENADORA DE L'EQUIP DE BÀSQUET FEMENÍ DE L'INS EL CALAMOT

Què creus essencial en un equip?
El que trobo essencial són les ganes d’aprendre i la il•lusió de guanyar. Encara que es perdi també es essencial fer pinya entre nosaltres.

Quin ha de ser el pensament davant d’un partit?
El pensament no ha de ser guanyar, sinó sortir amb moltes ganes de fer-ho el millor possible i estar ben concentrades, també d’aprendre de les errades.

Com jugueu els partits?
Els partits els juguem pels pobles propers a Gavà, exactament, El prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Torrelles de Llobregat i Gavà.

Tens algun consell per la gent que vol fer bàsquet o fa bàsquet?
El meu consell és que sempre que es faci alguna cosa, sigui amb ganes i motivació. Ens ha d’agradar el que fem.

Com descriuries l’equip que tens ara mateix?
Estic molt contenta amb l’equip, encara que estem una mica verdes ens queda molt per treballar, ja que fa molt poquet que vam començar i cal millorar, encara que amb el temps que portem, he vist millora en totes les jugadores. Cal destacar les ganes d’aprendre, la motivació i la gran pinya que fan les jugadores.

Com heu començat la nova temporada?
Hem començat la temporada amb nervis, ja que comencem amb els partits i són els primers que juguem. Les nenes estan nervioses al saber que són equips amb experiència, el que suposa tenir que treballar més que ells per poder igualar-los, inclús guanyar-los a la segona volta.

Laia Balagué, 6 de Novembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada