divendres, 22 de març del 2013

Microrelat 3r ESO (2)

Després tenim el microrelat de 3r ESO B

La Paula, és una nena més o menys de la teva edat, que creia molt en les il·lusions i els desitjos.

Mai no callava, quan arribava a classe sempre explicava el mateix somni”aquesta nit han plogut ones de xiclet”, cada dia era el mateix, això sí, ella ja n’estava tipa que ningú la cregués.

Una nit, després de sopar se’n va anar al llit i va començar a pensar amb tot el que li estava passant. Allò no era normal, aquells somnis la feien pensar que potser els somnis es farien realitat.

Al cap d’una estona li va entrar la son, i va decidir demanar un desig al seu caça somnis i anar-se’n a dormir. Li va demanar que algú la cregués, i perquè això succeís li feia falta un miracle. Per segon desig va demanar que al dia següent poguessin ones de xiclet.

Quan es va aixecar tot el cel estava ple de núvols de colors. La nena es va quedar bocabadada, quan va arribar al col·legi va estar parlant amb les seves amigues Clàudia i Sere. Es van quedar mirant els núvols de colors i al cap d’una estona van ploure ones de xiclet.

Des d’aquell dia la Paula va començar a demanar desitjos com una boja al seu caça somnis perquè sabia ben bé que els somnis es feien realitat.

Atenció! Somiar és gratuït i demanar desitjos també. Mai deixis de somiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada