divendres, 8 de març del 2013

Microrelats de 1r d'ESO

Comencem publicant el microrelat de 1r d'ESO A.

 El cadell entremaliat 
El somni de l’Alícia era tenir un gos de la raça Golden Retriever i mai havia estat possible. Ara que se n’havia anat a viure amb la seva parella i havien llogat un pis amb una gran terrassa, va pensar a comprar-ne un. Van anar a veure diferents criadors i van comprar un cadell femella de dos mesos, a qui van anomenar Lluna.

Quan va arribar a casa, ho va olorar tot, va fer les seves necessitats a tots els racons de la casa i va mossegar les cantonades de les parets i les cadires.

Van anar passant els dies i la Lluna es comportava cada vegada pitjor: no parava mai quieta i ho mossegava tot: pantalons, sabates i també les mans sense parar.

Un dia que van anar a dinar a fora, la van deixar sola tancada a la terrassa. Quan van tornar i van obrir-li es van quedar horroritzats: la Lluna havia destrossat totes les plantes, la roba estesa, va trencar la barbacoa... 

Van mirar-se fixament, tenien por que l’altre parlés i ella ho va dir: Què fem?.La retornem o la portem a una escola d’ensinistrament?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada